LOVE, LOVE, LOVE

Emlékszem az első Titanic-os élményemre. Anyuval és Apuval néztük otthon az akkor még kis dobozos tévénken. Én közelebb, egy egyszemélyes fotelből, ők pedig hátrébb az ágyról figyelték a történéseket. Amikor az a bizonyos romantikus/sírós rész következett –  ahol Jack feltétlen szerelme olyan erős volt , hogy meghalt Rose-ért – mindezt persze feleslegesen téve, hiszen 9GAG posztok bizonyítják, elfértek volna azon az ajtón ketten is sowhatever –  küszködtem a könnyeimmel. Nagyon. Hát mennyire ciki lett volna egy ilyen nyálas résznél sírni – nagyon pici voltam, na-. Tehát ott próbáltam magam ellen harcolni, közben pedig erről kezdtem álmodozni. Az érzésről, a feltétlen szerelemről, hiszen minden Hercegnőnek kell egy Herceg.

Imádom a romantikus filmeket. Még a legkiszámíthatóbbakat is és ugye a 90% ilyen. Mégis maga az üzenet, létezik olyan tiszta szeretet, szerelem, ez egy nagyon szép dolog.
Annak ellenére, hogy megveszek a romantikus filmekért, soha nem szerettem a romantikázást, az ilyen túltengő filmes maszlagokat. Ahogy sok mindenben az életben, itt is a kettősség jellemez, mert a fent említettek ellenére én voltam az a valaki, aki mindenre fújjolt, forgattam a szememet, gusztustalannak tartottam a romantikus dolgokat, ezt a szerelem bigyót a való életben..  Persze azt ma sem szeretem, ha a villamoson előttem esnek egymásnak a ‘szerelmes’ párok, de sokkal kezelhetőbb lettem, sőt..

Ha valaki  egy évvel ezelőtt azt mondja nekem én is ilyen szerelmetes leszek, kinevettem volna. Itt vagyok mégis és ezt a bejegyzést írom, hiszen most volt egy éve, hogy boldogítjuk egymást a szerelmemmel.. Nagyon jó érzés ezt leírni. Szerelmem.

Az én szerelmem.

Nem is tudom hányféle szerelemről lehet beszélni.
Biztos van olyan, amelyik lassan épül, idővel, olyan , ami  gyorsan; amelyiknek nincs ideje kiteljesedni, amelyik csak pusztít,  hamis vagy éppen viszonzatlan vagy éppen plátói.
Az én szerelmem halkan jött, szinte már osont, aztán hirtelen dübörögni kezdett az ajtón, végül berontott sok-sok virággal, lufikkal és rózsaszín köddel.
Tényleg igaz, miszerint akkor történnek veled a legjobb dolgok, amikor nem is számítasz rá.

Pont ez történt velem is. Velünk.

Processed with VSCO with a6 preset

 

Egy évig osont a szerelmünk. Én teljesen abban a hitben éltem, hogy Marci nem is bír engem csak együtt dolgozunk, portfóliót bővítünk. Aztán tavaly együtt kötöttünk ki VOLT fesztiválon, ahol kiderült, hogy pont az ellenkezője igaz. Utána elmentünk randizni a 360 bárba, ahol egy bambi mellett beszélgettünk és beszélgettünk és beszélgettünk..
Ezután pedig el sem váltunk egész nyáron. Siófok, zamárdi, Sound, Sziget, Tatabánya, Horvátország.. Tényleg nem váltunk el egy pillanatra sem. A legszebb pedig, hogy kicsit sem volt ijesztő, természetes volt.
Marci Angliában tanul, így muszáj volt külön válni szeptemberben. Ő haza jött, én mentem ki hozzá, minden nap FaceTime mellett aludtunk el, kompromisszumokat kötöttünk.

Minden egyes találkozás olyan volt, mint egy első randevú. Izgatottan vártam, hogy találkozzunk, vajon milyen lesz, mennyit változott, úgy néz ki mint pár héttel ezelőtt és egyéb badarságok. Nagyon nehéz a távkapcsolat, mivel minden egyes pillanatban együtt szeretnénk lenni, viszont az is biztos, hogy erősödött a közöttünk lévő kapcsolat.

Lényeg a lényeg, itt vagyunk és egy éve, hogy egymásra találtunk. : )

Úgy érzem magam, mint a filmek végén a happy endek,  annyira boldog vagyok.

Nem azt mondom, hogy nem vitatkozunk, persze, hogy szoktunk vitatkozni, kik nem. Lesz is még vitánk, de a magunk módján megoldjuk azokat.
Borsó&Héja

Köszönöm, hogy vagy nekem!

Szeretlek.

to the moon and back

Petra  Xx

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s