FEMME x HOMME

Pár hete kaptunk egy nagyon kedves csomagot az Avon-tól, melyben egy női és egy férfi parfüm lapult. Aki követ Instagramon, az látta mennyire örült neki Marci. Ennek apropójából együtt teszteltük az illatokat.

A két üvegcse nagyon jól néz ki együtt,  szép a designjuk. Amire figyelnem kell utazáskor, hogy a női parfüm kupakja ne jöjjön le, mert elég laza.

 

A női illat kellemes, édeskés, nem annyira karakteres, inkább lágy illatú. A rózsaszín felhős hatás miatt úgy gonodolom, nagyon sok nő tudna azonosulni az illattal, a mindennapokban használni. Tartós parfümnek mondanám, mert az egész napos rohangálás után is érezni .

A férfi illat zseniális. Marci ennyit tudott mondani. Női orral szagolva is zseniális! 😂

AVON (2 of 9)
AVON (5 of 9)
AVON (4 of 9)

Soha nem rendeltem még parfümöt online, zsákbamacska szerűen és nem is ajánlom. Mielőtt megveszek egy parfümöt, többször kipróbálom, mert mar sokszor jártam úgy, hogy az első pár percben nagyon tetszett, meg is vettem, viszont a tartós illata, miután legyengült nagyon nem az én világom volt.
Minden területen válogatós vagyok, így parfüm téren is, ezért megválogatom milyen illatot fújok magamra egy-egy nap kezdetén, hangulattól függően.

AVON (1 of 9)
AVON (9 of 9)

Petra  Xx

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s