IT’S OUR BIRTHDAY

Annyira valótlannak tűnik, mégis igaz. Igaz a hír, miszerint két évesek lettünk! Boldog szülinapot #pierretteam! ♥

Nem nagyon beszéltem még a blog indulásáról, ezért gondoltam, hogy az ünnepet megragadva ejtek pár szót a megalakulásáról. Már beszéltem felszínesen a modell ‘karrieremről’, ebből leszűrhető, hogy érdekel a divat világa, a modellkedés, fotózás, tervezés, styling, sminkelés, még a szervezés, ügyintézés is; minden amit ide tudunk sorolni.
Kis naiv voltam, mert sokáig elhittem, hogy van jövőm a modellkedésben. A megfelelő bookerem ( aki koordinált, szerződéseket intézett ) meg is volt, azonban nem olyan szüleim vannak, akik engedtek volna Kínába ( , mert ugye szinte mindenki ott kezdi lerakni az alapköveket), így az egész megrekedt egy szinten. Egy ideig szomika ( nem kéne már midnent ‘becézgetnem’ tudom) voltam, de visszatekintve jobb, hogy így alakult.
Eléggé valószínű, hogy életképtelennek nyilvánítottam volna magam 4 nap után.

oleg_borisuk_06
Oleg Borisuk

Szóóval kicsit elkalandoztam, mert szeretek erről beszélni, de visszatérve..

Két évvel ezelőtt ilyenkor ügyesen készültem az érettségire.Akkor most pontosan; készültem volna az érettségire, ha nem Pinterestet vagy Instagramot pörgettem volna..
2014. 04.08. Így történt, hogy ezen a napon éjszaka, egy hirtelen felindulásból, ami mégis olyan volt, mintha már régóta megfogalmazódott volna bennem csak én nem tudtam róla, nemes egyszerűséggel megcsináltam a wordpress és facebook oldalakat, amiket ma is használok.

Tiszta volt előttem, hogy divatról szeretnék írni, vagy ilyesmi..

Egy évig úgy alakítottam az oldalt, azt hittem, hogy már teljesen kiforrott tematikám van, aztán rájöttem, hogy ‘bohóckodás’ az egész. Én nagyon élveztem és valójában ez volt a célom elsősorban, az csak hab volt a tortán, hogy volt olyan, voltatok Ti – a kemény mag -, akik szintén élvezték ezt.

Kicsit több, mint egy év után elkezdtem eseményekre járni, ahol új szakmabeli emberkéket ismerhettem meg. Elkezdtem látni egy konkrétabb dolgot magam előtt.
Azóta többet merek írni a saját hangomon, nem próbálok egy olyasvalakinek tűnni aki nem is én vagyok, csakhogy a kedvetekben próbáljak járni (, mint kiderült az igazit jobban szeretitek : ) ).
Jobb minőséget tükröz az oldal, látszik a sok ‘munka’, amit belefektetünk Dáviddal. Neki köszönhetem ( és nagyonnagyonnagyon hálás vagyok, köszönöm ) a csodás képeket, amik nélkül nem lenne olyan a blog amilyen.

Biztosan állítom, hogy még rengeteget fog változni minden, pont úgy, ahogyan én.
Napról-napra változom és ennek örülök. 20 évesen ( jézusom! ) még nincs kialakult stílusom csak próbálok úgy tűnni, mintha! : D

Nem lakom Budapesten, de amióta itt tanulok látom magamon, hogy bátrabban és nyugodtan fejezem ki önmagamat az öltözködésemben.
Az elején fura volt, főleg amikor elindulok itthonról a kis városkámból. Ami itt fura az Budapesten átlagos.

Merjetek önmagatok lenni, tegyétek meg az első lépéseket a nagyobb dolgok felé, épüljünk és szépüljünk együtt! 💕

Kövesstege instagramon/snapchaten @petrauska illetve már youtubeon!
#pierretteam

05

Petra  Xx

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s