VALENTINE’S-DAY

Annyira vártam ezt a napot, végre itt a Valentin-nap, szívecskék, rózsaszín köd, párok, rózsák és plüssök mindenhol. MINDENHOL.
Gondolom ezzel senkit nem győztem meg, mindenki tudja már, hogy nem szeretem a Valentin-napot.
Nagyjából hasonló jelenség, mint a karácsony. Hetekkel a szóban forgó ünnep előtt megjelennek a szívecskés bon-bonok, képeslapok, macik, az erre az alkalomra legyártott termékek. Ugye, mint a karácsony?! Csak azt én is izgatottan várom. 😀

‘JAJ, ne!’, egyik barátnőm – Enci drága- írta ma le pontosan, hogy mi járt az én fejemben is, amikor a fészbukot megnyitottam.
Ő erre ébredt reggel, ők itt ebédelnek, valaki rózsacsokrot kapott, szívecskék a romantikus idézetek mellett, egy véletlenül elkapott pillanatkép csók közben, plüssök és persze egy tucat eljegyzés (milyen kreatív, mint a karácsonyi eljegyzések).
Ahogy a kondiból nem jöhetünk el szelfi nélkül, így erről a napról is meg kell osztani legalább egy emléket  az 1000 ismerősünkkel. Ebből a rengeteg emberből azonban nem sokat fog ez érdekelni.

hófehérke

Na de, a virtuális életemből kilépve, nemcsak a napfény, hanem a sok csöpögés is elvakított!
Romantikus típusnak tartom magamat, imádom a szerelmes filmeket, könyveket, mégsem tartom normálisnak, hogy az emberek mások előtt élik a magánéletüket.
Azt hiszem ez zavar az egész Valentin-napban. A nap végén annyit mondhatok, ha még egy szívecskét, ömlengés látok lefordulok a székről.

Pár ismerősömet megkérdeztem, ők mit is gondolnak erről a napról – igazából önmegerősítésben reménykedtem, hogy nem velem van a baj- és a többség szerint is hülyeség.

Természetesen voltak, akik fontosnak tartja ezt a napot, a kapcsolatuk ünnepeként gondolnak rá, de hallottam a másik oldalt is.
Valaki a Deadpool-t várta, van aki a névnapját – Boldog névnapot Lena! ♥ – és volt aki a vasárnapi pizzáját. Haha, de tényleg.

Lepjétek meg aprósággal a párotokat, legyetek figyelmesek, szeressétek egymást, de ne csak február 14-én, hanem egész évben, 365 napon keresztül!

Petra  Xx

Reklámok

VALENTINE’S-DAY” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Mindig ilyenkor, februárban örülök a legjobban annak, hogy nincs barátnőm, mert így legalább kimaradok ebből a nagy Bálint- és Valentin-napi giccs- és virágárusnapból és az ezzel járó felhajtásból. 🙂 Eredetileg a szerelmesek napja, mára a virágárusoké. És minek a világnapja még február 14? Az epilepsziáé! Miért ne ünnepelnénk együtt ezt a két görcsös, öntudatlan állapotot? 😉 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s