SHORTEST HORROR STORY

Pontosan 21 napja 5 órája 27 perce 3 másodperce – 4 – , hogy nincs telefonom. Három hete.
Megnyugtatok mindenkit, aki esetleg aggódott volna, még élek! : D
Bevallom, hiányzik. Hiányoznak az instagram-on eltöltött percek, a folyamatos beszélgetések, lefekvés előtt egy utolsó lájk, de tudjátok miről beszélek..
Nyáron történt még, hogy az udvaron voltam és a telefonomat az asztali alátétre tettem, amit elkapott a szél és a telefonommal együtt lefújt a kőre. Így törött be a kicsike képernyője.
Pár hónapig elvoltam vele, egészen megszoktam a csíkokat a kijelzőn, de már kezdett lejönni az elejéről a fólia ami egybetartotta a darabokat, így ideje volt cserélni.
Egészségesen élni, mozogni mindig nem kezdtem el, még ezekben a technika nélküli nehéz időkben sem. Most is egyik kezemmel gépelek, a másikkal pedig tömöm a chipset az arcomba.. Lehet ezért haladok lassan a poszt írásával. : D

telóka

Az első pár napban nagyon fura volt, mintha elhagytam volna valamit.
Szinte minden reggel vonattal utazom Budapestre, majd metróval és villamossal bekeveredek valahogy az egyetemre. Ha éppen futok, akkor csak 5 percet kések. : D
Szomorúan tapasztalom, hogy az utasok 80%-a ki sem tekint a telefonjából. Mindenki csak nyomkodja, görgeti, tapizza hajnalok hajnalán is technikacsodát. Tudom jól, hogy nekem is voltak ilyen reggeleim és addiktív dolog ez, de ne engedjetek a kísértésnek, ne legyetek függők! : D

Szerintem elég jól kezelem a ‘helyzetet’, de néha tényleg úgy érzem lehetetlen lenne az életem telefon nélkül.
Volt hogy buszra szálltam megnézni hány óra, mert mindenkinek a fülében ott volt a füles.. : D Eddig csak hébe-hóba vettem fel, de már hordom a karóráimat is!
Budapesten még oké, hogy busszal jártam, de itthon mindenhová csak kocsival.. Ez is megváltozott, hiszen ha nincs miről telefonálni hogy megjöttem kénytelen az ember buszra szállni vagy 20 percet sétálni a hidegben.. Na jó, nem dramatizálom a dolgokat, annyira hideg még nincsen csak lusta vagyok.
Ami tényleg nagyon pozitív a telefon nélküli életben, hogy időben fekszem le aludni és reggel nem vagyok annyira fáradt, hogy még a negyedik szundit is csukott szemmel nyomom ki.

A lényeg, hogy szerintem érdemes beiktatni egy napot a héten amikor a legminimálisabbra csökkentitek a számítógép/TV/telefon használatot és tényleg a fontos dolgokra koncentráltok!

Petra  Xx

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s