BALATON SOUND 2014

DAY O.

Idén vettem részt először a Balaton Soundon, de nem ez volt az utolsó alkalom.  A negatív élmények eltörpülnek a pozitívak mellett.
Egy kellemes hangulatú hotelben szálltunk meg Balatonszéplakon. A reggeli étkezést átaludtam, de ennek ellenére soha nem maradtam le a reggeli falatokról, mivel szendvicseket késíztettek illetve hoztak fel nekem.
A szállásom közel volt a vasútállomáshoz, így vonattal közlekedtem Balatonszéplak és Zamárdi között a délutáni és a hajnali órákban.
A fesztivál területére való bejutás zökkenőmentes volt szerencsére. Kezdésnek körbejártuk az egész fesztivált, felmértük  a terepet, mit merre találunk. Mindez a 0. napon volt, azonban nagyban ügyködtek még a MasterCard Nagyszínpad körül. Az estét a Jäger Arénában töltöttük. Sander Van Doorn-ra tomboltunk aznap a legjobban, sőt még egy időre valakinek a nyakából is élvezhettem a bulit, ezzel kihúzva a ‘valakinek a nyakában bulizás’ címszót a kívánságlistámról.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

03
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DAY 1.

A második nap elején is reménykedtünk még, hogy megússzuk száraz bőrrel, de ahogy leszálltunk a vonatról elkezdett szakadni az eső. 1,5 órát töltöttünk egy állomáshoz közeli kisbolt előtt. A várakozás miatt sajnos NERVO végére értünk csak oda, de szerencsére Martin Garrix teljes fellépésén a tömegben voltunk. Az eső ismét elkezdett esni, de itt már nem zavart minket. A tömeg együtt ugrált az esőben, leírhatatlan. Mindenki úgy nézett ki, mintha ruhában zuhanyozott volna. Végül is ez történt. Ezután következett Alesso, aki szintén felejthetetlen volt. Dilion Francis egy őrült ember Baauer-rel együtt.  A nap folyamán többször megáztunk, de kitartottunk 3:30-ig, ugyanis  Alex és Chris van den Hoef volt az a páros akiket a legjobban vártam. Nem hiába. Paryt Arénában léptek fel, az egész sátor tele volt. Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy életem bulija volt. Ahogy kapcsolatot teremtettek a tömeggel, a zenéjük, az egész hangulat, minden  5*. Azt hiszem ez a nap volt a legjobb!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
24
10536604_10203398079826219_1306956745_n
dvbbbbs

DAY 2.

Másnap enyhe izomlázzal ébredtem, ami nem azt bizonyítja, hogy nem vagyok formában, hanem azt, hogy nagyon nagyon jó volt a DVBBS. Persze pénteken is megáztunk. Többször. Az előző napokra való tekintettel azonban ma már gumicsizmával készültem. Az egész fesztivál úgy nézett ki, mint régen a hátsó udvarunk, amikor még malackákat tartottunk.. Azonnal megjelentek a gumicsizmát árusító emberek, akik biztos megszedték magukat, mert már délelőtt alig lehetett találni Siófokon egy pár 38-as dagonya csizmát. A szervezők a padok összetolásával kialakított  illetve a kocsik számára ‘megcsinált’ utat biztosították a fesztiválozók számára. Persze, jó buli volt kb. 4x. Aztán amikor majdnem belepottyantam a lábszárközépig érő sárba akkor már nem volt olyan vicces.
Martin Solvig olyan volt, amilyenre számítottam. Egyszerű és jó. Utána következett Dimitri Vegas & Like Mike. Sajnos nem őket várta a többség, pedig úgy kellett volna lennie. A Nagyszínpadot aznap David Guetta zárta. Hatalmas csalódás volt. Első számnak felcsendül a Bang Bang, nagyon örültem neki, de utána semmi. Semmi olyan, amire azt mondtam volna, hogy ez igen.  A Jäger Arénaban viszont megtaláltam a helyemet. Disclosure szólt, amit imádok.


25.
10528146_726901710685930_357445903_n (1)
25
27
26
28
csizma

DAY 3.

Sajnos ez a nap nem úgy alakult, ahogy terveztem. Wiz Khalifa-ra leírhatatlanul kíváncsi voltam, viszont amikor előre értünk a tömeg közepére észre vettem, hogy nincs meg a telefonom. Kimentem megkeresni, oda-vissza megtettük az utat ahol bejöttünk, de nem találtunk semmit. Kellett pár perc mire összeszedtem magam, mert nagyon megijedtem és pánikba estem. Végül visszamentünk Khalifa papára és ha sírtam is rajta még egy picit az nem azt jelentette, hogy annyira rossz volt. Nagyon tehetséges. Az utolsó szám utolsó másodpercei alatt elkezdtek tűzijátékokat fellőni az égbe. Nem egy augusztus 20. volt, de szép volt. A telefonom felkeresésére indultunk ismét. Végül megtaláltuk a tokomat a bejáratnál, viszont a telefont nem. Mivel nem lett meg, ezért egész este eléggé nyűgös voltam.

29

30
31
32
dvbbs

DAY 4.

Az utolsó napon egyedül mentem ki, viszont mindig másokhoz csapódtam, mások csapódtak hozzám.. Azealia Banks egy jelenség, akárcsak Rita Ora. Rita Ora a 15 perces késése és a 35 perces show ellenére fantasztikus volt. Sokat nem énekelt, az is igaz, de amikor énekelt az egy élmény volt. Steve Angello alatt rengeteg minden történt. Először is Steve Angello!! Steve Angello közben 1,5 órán keresztül a sárban dagonyázó 6-7 ember elképesztő tánca, majd a táncból kialakult gimnasztika gyakorlatok szórakoztatták a közönséget. Mindezeket megkoronázta a színpad bal felső lámpájának kigyulladása is.

33
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Természetesen a fürdést sem hagytam ki, hiszen ha a Balaton mellett vagyunk kötelező dolog a pancsolás!
balcsi.
balcsi

Petra Xx

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s